22.11.2011

Batluola

Esittelen teille meidän yläkerran pikkuwc:n ennenkuin se jossain vaiheessa muuttuu. Batluola! Tämä vessa on ainakin meidän tuttaviemme lasten suosikki, miksei kiva piristys itsellekin kylmiin synkkiin aamuihin.

Idea sai alkunsa isännän alkuperäisestä leffajulisteesta jolle ei tuntunut löytyvän paikkaa majatalossa. Kysyin voinko sijoittaa sen vessaan ja sehän passasi. Leffajulistetaululle piti rakentaa arvoisensa ympäristö joten alkoi batluolan kehittely. Tilasin netistä alkuperäisiä keräilykortteja ja yritin saada ihan ensimmäistä Batman-lehteä. Se osoittautui kuitenkin melko haastavaksi joten tyydyin numeroon kaksi. Tein niistä myös taulut, jottei ne rikkoontuisi ja arvo tippuisi.

Tila on erittäin pieni joten mitään kovin peittävää ja tummaa sinne ei voinut tehdä. Rahaa on aina meidän omissa projekteissa niukasti joten sekin pitää ottaa huomioon. Ostin divarista melko vanhoja mutta vielä hyvin saatavilla olevia batman-lehtiä ja tapetoin niillä yhden seinän. Maalasin pienen väriraidan seinään, sablonamaalasin batman-logoja kattoon ja WC pöntön kanteen. Etsin kirppareilta tyyliin sopivaa peiliä ja onnekseni löysinkin. Peili on vanhan peilipöydän peili mutta itse peilipöytä oli jo rikkoontunut joten sain loistavan peilin vessaani. Hyllyn isäntä teki ja minä maalasin raidan värillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti