12.11.2012

Kylpyhuone


Kaikki lähti liikkeelle täältä kellarista josta löysin pienen pienen kohdan josta vesi tippui maahan. Tässä sitä jo purettu, oikea koko oli peukalonpään kokoinen pieni kohta josta vesi tippui sopivasti kahden laudan välistä. Onneksi on rossipohjainen tuulettuva kellari jossa käydään säännöllisesti ettei tullut mitään isompaa vahinkoa. Syyksi osoittautui suihkun viemäriputki joka oli haljennut betonin sisällä lattiassa.



Tässä muutama kuva purun ajalta ja vanhoista materiaaleista.
Tuossa tilassa on ollut joskus 80-luvulla pieni sisäsauna.

   
Uudemmat ja vanhat vesiputket sulassa sovussa. Oheinen vanha putki ei ollut enää käytössä mutta löytyi seinän välistä. Taustalla näkyy myös pari kerrosta tapetteja. Yhteensä kerroksia oli 5.

Komian värisiä lautoja katossa!


Melkoisen leveästä laudasta oli tehty seiniä.
Sivussa näkyy jo remontoitu portaikko josta kuvia muualla blogissa.






Suihkupuoli vasemmalla, kynnyksen oikealla puolella wc:n puoli.


Lattialle tuli sammalenvihreät 10x10 laatat samansävyisin saumoin. Sauma-ainetta ei löytynyt tietenkään sopivaa väriä valmiista joten sävytettiin sitten itse.


Seiniin ja kattoon tuli lattialankkua, taakse jätettiin kunnon ilmaraot. Pinnaksi laitettiin valkoinen Bloom puuvaha kun sitä sattui olemaan jäljellä saunarempasta. Puuvalmiina olisi ollut erittäin kaunis nyt, mutta ei enää 5 vuoden päästä kun mänty alkaa kellastua.


 Tähän tulee vielä pyöreä peili altaan päälle ja alkuvuodesta altaan muotoinen allaskaappi kun ehdin sen tehdä. Tulee samasta puusta kun muukin ja samalla sävyllä. Eli kaapista tulee mahalipaston muotoinen joka jää ylös lattiasta.


Myös hana muotoilee altaan muotoa. Harmi ettei pideetä ollut samaa sarjaa.

Tilaan tulee vielä saunaovi ja pieni pätkä seinää suihkun ja wc:n väliin kunhan taas...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti