10.5.2012

Kesämökin muutos


Ennen kuvia ei oikein ollut semmoisia missä ei olisi isäntäväkeä joten tämä kuva kertokoon sen ajan hengestä. Mökki oli vielä edellisten omistajien jäljiltä, täynnä mäntypuun väriä, hieman "tunkkainen", epäkäytännöllinen ja pimeähkö. 

Muutoksia: Lattian maalaus, yhden ikkunan isontaminen ja toisen tekeminen, rappusten siirtäminen, välioven muuttaminen liukuoveksi,  sähköjen siirtämistä ja uusimista, koko keittiön uusiminen ja toimintojen parantaminen, kaikkien sisustusten uusiminen ja raikastaminen, valaistuksen uusimista sekä monia mittatilaushyllyjä ym.

Tässä ideakuva muutoksesta jonka pohjalta lähdettiin ajatusta luomaan. Tilaan tahdottiin mahdollisimman paljon rentoa oleskelutilaa, raikkautta ja käytännöllistä. Toimiva keittiö ja ruokailutila.

Tässä näkymä makuuhuoneen puolelta. Vanha mäntypuuovi maalattiin ja siitä tehtiin käytännöllisempi liukuovi. Tuohon vasemmalle peilin alle on tehty vielä myöhemmin mittatilaushyllykkö.

Keittiö tilattiin osittain valmiina, osittain sitä muokattiin itse. Keittiöön lisättiin avohyllyjä sekä tehtiin astiakuivaus systeemi. Antti suunnitteli ja toteutti itse liesituulettimen koska valmiita järjestelmiä ei löytynyt tuohon huonekorkeuteen eikä tyyliin sopivaksi.

 Osa huonekaluista on omia, osaa niistä muokattiin uuteen sisustukseen sopivammaksi, osa uusia.
Tässä kuvassa näkyy hyvin myös rappusten uusi sijoituspaikka. Ennen ne olivat keittiön nurkassa jossa nyt keittiökaapistoja.

Sisustussuunnittelu: Miia Taivalantti 050 340 8522
Toteutus ja kirvesmiestyöt: Antti Taivalantti 0440 657 621

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti